Programmet for Skutevikens Buekorps17.mai 2013

Vi i rådet ønsker alle Skuteviksgutter velkommen til 17.mai feiringen. I år skal Skutevikens som nevnt før, gå først i flaggtoget. Vi håper at dette blir en kjekk opplevelse for alle sammen. Og kunne gå først i selveste flaggtoget på 17.mai er det ikke alle i byens innbyggere som kan skryte over, og itilleg på jubileumssesongen!

default

Ligger også ved et bilde av den kjekke Adjutanten vår, som den gang bildet ble tatt var Bueskytter (Jenter han er IKKE singel, Beklager).

Program for 17.mai:
Offiserer og slagere møter kl 06:45 i råds lokalet. Avmarsj morgen blir kl 07:00. Kl 08:00 blir det som vanlig frokost for offiserer og slagere. Bueskytterne møter kl 09:00 og må huske og ha festet flagg i buen til morgenen 17.mai. Vi fikser rødt bue bånd til soldatene. Avmarsj fra Bøkkergaten for buekorpset blir kl 09:20.

Møte Wesselengens Bataljon ved oppstillingsplassen ved ingangen ved Fløybanen (der vi møter de når vi skal på kino dagen). Marsjerer sammen mot Christies gt.
Korpset står ferdig oppstilt kl 10:30. Avmarsj fra Christies gt kl 10:40.

Kommer tilbake til avsluttningstid.

Møt med et godt 17.mai humør, Så blir dette en super duper dag!
VELMØTT

-Rådet